!!!Vánoce se blíží, Využijte slev až 80% a akci - nad 1200,-- Kč Zásilkovna - výdejní místa DOPRAVA ZDARMA - časově omezeno!!!
Logo
(Po-Pá, 8-16 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti od Zboží.cz
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Zboží.cz, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Zboží.cz.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

VANUCCI VAJ-3 - letní bunda na motorku
16.10.2022
VANUCCI VAJ-3 - letní bunda na motorku
VANUCCI VAJ-3 - letní bunda na motoruku - lehká a bezpečná díky vyjímatelným 4sevn01 chráničům. Ve spojení s bundou do deště VXR-2 nepřekonatelná komb... číst celé
2. Krušnohorský Fichtl Cup Ostrov nad Ohří - pozvánka
01.09.2022
2. Krušnohorský Fichtl Cup Ostrov nad Ohří - pozvánka
2. Krušnohorský Fichtl Cup Ostrov -pozvánka 3.9.2022 09.00-18.00 hodin. Chtěli bychom Vás pozvat na druhý ročník jízdy zručnosti malých motocyklů - f... číst celé
Výsledek testu výklopných přileb 2022 -  www.grip-moto.cz
10.07.2022
Výsledek testu výklopných přileb 2022 - www.grip-moto.cz
S potěšením se s Vámi rozdělíme o výsledky testu výklopných přileb 2022. - absulutní vítěz Schuberth C5 - doporučení ke koupi KaufTip HJC I90 - a... číst celé
HELSTONS TRACKER - kvalitní bunda od francouzského výrobce pro všechny
03.07.2022
HELSTONS TRACKER - kvalitní bunda od francouzského výrobce pro všechny
Rozjeď sezónu v kvalitní bundě HELSTONS, která Tě rozhodně nezruhnuje a ochrání proti nepřízni počasí i pádu díky standartně dodávaným chráničům loktů... číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
Informace pro zákazníky

Kontakty
Zákaznická podpora
Zákaznická podpora
(Po-Pá, 8-16 hod.)
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz