!Využijte festival podzimních slev až 80% a akci - nad 1200,-- Kč Zásilkovna - výdejní místa doprava ZDARMA - časově omezeno!
Logo
(Po-Pá, 8-16 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu ..……………. s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

2. Krušnohorský Fichtl Cup Ostrov nad Ohří - pozvánka
01.09.2022
2. Krušnohorský Fichtl Cup Ostrov nad Ohří - pozvánka
2. Krušnohorský Fichtl Cup Ostrov -pozvánka 3.9.2022 09.00-18.00 hodin. Chtěli bychom Vás pozvat na druhý ročník jízdy zručnosti malých motocyklů - f... číst celé
Výsledek testu výklopných přileb 2022 -  www.grip-moto.cz
10.07.2022
Výsledek testu výklopných přileb 2022 - www.grip-moto.cz
S potěšením se s Vámi rozdělíme o výsledky testu výklopných přileb 2022. - absulutní vítěz Schuberth C5 - doporučení ke koupi KaufTip HJC I90 - a... číst celé
HELSTONS TRACKER - kvalitní bunda od francouzského výrobce pro všechny
03.07.2022
HELSTONS TRACKER - kvalitní bunda od francouzského výrobce pro všechny
Rozjeď sezónu v kvalitní bundě HELSTONS, která Tě rozhodně nezruhnuje a ochrání proti nepřízni počasí i pádu díky standartně dodávaným chráničům loktů... číst celé
Zajímavé statistiky z Německa - průměrný motorkář najede ca. 2100 km/rok
24.05.2022
Zajímavé statistiky z Německa - průměrný motorkář najede ca. 2100 km/rok
Dostaly se k nám zajímavé statisktiky o průměrném nájezdu německého motorkáře v průměru ca. 2100 km, což je pokles zhruba o 1000 km/rok oproti roku 20... číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
Informace pro zákazníky

Kontakty
Zákaznická podpora
Zákaznická podpora
(Po-Pá, 8-16 hod.)
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz