!Nakopněte sezónu 2022 - nad 1500,-- Kč Zásilkovna - výdejní místa doprava ZDARMA - časově omezeno - akční slevy až 80% !
Logo
(Po-Pá, 8-16 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu ..……………. s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Přilba SHOEI HEAD UP DISPLAY novinka - Grip-moto.cz
03.05.2022
Přilba SHOEI HEAD UP DISPLAY novinka - Grip-moto.cz
Japonský gigant v oblasti vývoje a výroby moto-helem ohlásil zahájení prací na nové přilbě SHOEI s integrovaným Head Up Display. Vy si můžete HEAD UP... číst celé
Nakopněte s námi sezónu 2022 - doprava zdarma a slevy až 80% - časově omezeno!
14.04.2022
Nakopněte s námi sezónu 2022 - doprava zdarma a slevy až 80% - časově omezeno!
Využijte akce DUBEN - doprava zdarma u objednávek nad 1.200,-- kč vč.dph přes zásilkovnu.cz výdejnímísta a slev až 80% na vybrané produkty - akce je č... číst celé
 VANUCCI DYN JEANS - test na www.grip-moto.cz
22.03.2022
VANUCCI DYN JEANS - test na www.grip-moto.cz
Vanucci DYN - 2 travel - test moto-džínů 2022 Motorrad.online.de číst celé
Brýle na motorku - www.grip-moto.cz
16.03.2022
Brýle na motorku - www.grip-moto.cz
Brýle-na-motorku vyberte si ze široké nabídky našeho e-shopu. Jako příklad uvádíme brýle od výrobce Helly BikeEyes. číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
Informace pro zákazníky

Kontakty
Zákaznická podpora
Zákaznická podpora
(Po-Pá, 8-16 hod.)
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz