!!!Blíže se VALENTýN - SVÁTEK VŠECH ZAMILOVANÝCH - VYBERTE si DÁREK a využijte slev až 80% a akci - DOPRAVA ZDARMA -objednávky nad 1.200,-- kč přes Zásilkovna.cz - výdejní místa - časově omezeno !!!
Logo
(Po-Pá, 8-16 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu ..……………. s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Změny v přepravě zásilek přes zásilkovnu.cz
20.01.2023
Změny v přepravě zásilek přes zásilkovnu.cz
Dovolujeme si Vám oznámit, že náš přepravní partner Zasilkovna zkracuje od 16.01.2023 úložní doby u podaných zásilek. Úložní dobu si můžete změnit sa... číst celé
Veselé Vánoce a pf 2023!
23.12.2022
Veselé Vánoce a pf 2023!
Děkujeme za Vaši přízeň v roce 2022 a přejeme Vám Veselé Vánoce a hodně šťastných kilometrů v roce 2023. číst celé
VANUCCI VAJ-3 - letní bunda na motorku
16.10.2022
VANUCCI VAJ-3 - letní bunda na motorku
VANUCCI VAJ-3 - letní bunda na motoruku - lehká a bezpečná díky vyjímatelným 4sevn01 chráničům. Ve spojení s bundou do deště VXR-2 nepřekonatelná komb... číst celé
2. Krušnohorský Fichtl Cup Ostrov nad Ohří - pozvánka
01.09.2022
2. Krušnohorský Fichtl Cup Ostrov nad Ohří - pozvánka
2. Krušnohorský Fichtl Cup Ostrov -pozvánka 3.9.2022 09.00-18.00 hodin. Chtěli bychom Vás pozvat na druhý ročník jízdy zručnosti malých motocyklů - f... číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
Informace pro zákazníky

Kontakty
Zákaznická podpora
Zákaznická podpora
(Po-Pá, 8-16 hod.)
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz