!!!Blíže se VALENTýN - SVÁTEK VŠECH ZAMILOVANÝCH - VYBERTE si DÁREK a využijte slev až 80% a akci - DOPRAVA ZDARMA -objednávky nad 1.200,-- kč přes Zásilkovna.cz - výdejní místa - časově omezeno !!!
Logo
(Po-Pá, 8-16 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
    • Marketingová agentura ………
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

BEELINE MOTO - mininavigace na motorku/kolo
03.02.2023
BEELINE MOTO - mininavigace na motorku/kolo
Beeline-Moto Mininavigace na motorku - jednoduché a kvalitní řešení - montáž během pár chvil a vždy najdete tu správnou cestu - intuitivní ovládán... číst celé
Změny v přepravě zásilek přes zásilkovnu.cz
20.01.2023
Změny v přepravě zásilek přes zásilkovnu.cz
Dovolujeme si Vám oznámit, že náš přepravní partner Zasilkovna zkracuje od 16.01.2023 úložní doby u podaných zásilek. Úložní dobu si můžete změnit sa... číst celé
Veselé Vánoce a pf 2023!
23.12.2022
Veselé Vánoce a pf 2023!
Děkujeme za Vaši přízeň v roce 2022 a přejeme Vám Veselé Vánoce a hodně šťastných kilometrů v roce 2023. číst celé
VANUCCI VAJ-3 - letní bunda na motorku
16.10.2022
VANUCCI VAJ-3 - letní bunda na motorku
VANUCCI VAJ-3 - letní bunda na motoruku - lehká a bezpečná díky vyjímatelným 4sevn01 chráničům. Ve spojení s bundou do deště VXR-2 nepřekonatelná komb... číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
Informace pro zákazníky

Kontakty
Zákaznická podpora
Zákaznická podpora
(Po-Pá, 8-16 hod.)
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz